Loading
 • Добродојдовте во SKYPARK паркинг до Аеродромот Македонија.

  Добродојдовте во SKYPARK паркинг до Аеродромот Македонија.

  Најпогоден и економичен начин за патување со авион.

 • Covered parking.

  Covered parking.

  Keep your car out of the sun and the rain!

 • Бесплатен превоз до аеродромот за 1’

  Бесплатен превоз до аеродромот за 1’

  Бесплатен превоз од нашите објекти од и до аеродромот Македонија.

 • 24 часа услуга

  24 часа услуга

  Ό, τι ώρα και αν αναχωρεί ή φτάνει η πτήση σας, δεν υπάρχει πια λόγος να ανησυχείτε.

 • 24 часа безбедно чување

  24 часа безбедно чување

  Под видео надзор цели 24 часа

 • Услуги

  Услуги

  Искористете ги сите наши услуги со висок квалитет, заштедувајќи време и пари

 • Членска Карт

  Членска Карт

  Подигнете ја членската карта денес и уживајте во единствените привилегии.

 • Цена: 0 €
 • Резервација
Θα θέλατε να παίξετε στο wazamba casino; Κάνε το!